Alegeri PSD Bacau, Dragos Benea presedinte si Gabriel Vlase presedinte executiv

Sambata, 26 septembrie peste 350 de delegați a celor 93 de organizații PSD Bacau s-au reunit la Sala Ateneu in cadrul Conferinței Județeane , pentru a-si alege conducerea organizatiei. Dragos Benea, a fost reconfirmat in functia de presedinte al PSD Bacau iar Deputatul Gabriel Vlase, a fost ales presedinte executiv al organizatiei judetene PSD Bacau.

In discursul sau Gabriel Vlase a abordat trei subiecte: situatia partidului in sondajele actuale, motiunea de cenzura depusa de PNL, alegerile locale.
1.Conform ultimelor sondaje partidul are 35%, afirmand ca partidul s-a ridicat de fiecare data dupa ce a pierdut alegerile “Acesta e un lucru care ar trebui sa ne bucure. Inseamna ca, in afara de scandalurile care se vad la televizor, oamenii simt si vad lucrurile bune care s-au intâmplat in timpul guvernarii Ponta. Am fost intre primele 3-4 tari din UE cu crestere economica”, a afirmat Gabriel Vlase.
2.In continuare deputatul a vorbit deschis despre motiunea de cenzura depusa de PNL,care nu ar trebui sa dea emotii. “Fara sa minimizez meritele celorlalti presedinti, acum avem posibilitatea sa alegem un presedinte care stie foarte bine ce inseamna o organizatie judeteana, orgoliile si problemele dintr-o organizatie judeteana”, a afirmat Gabriel Vlase.
3.In final, a vorbit despre alegerile locale, avertizându-i pe primarii vechi sa nu calce strâmb, sa respecte legea, iar pe cei noi sa fie harnici si modesti. “Eu am avut onoarea sa fiu presedinte la Corbasca. Nu mi-au cazut galoanele si am facut totdeauna ce mi s-a spus”, a declarat Vlase, apoi a vorbit despre sansa PSD de a mai ramâne 4 ani la guvernare si de a continua proiectele. Social-democratii care nu vor depasi orice orgoliu si nu vor intelege interesul general, se vor autoexclude din echipa. Si inca o data: “Cei aflati in functie trebuie sa fie atenti, iar ceilalti sa munceasca. Sa terminam cu bataliile intre noi ca sa câstigam alegerile! Pentru mine, PNL Bacau, cu tot cu PDL, nu a insemnat nimic. Eu am avut grija noastra, nu grija lor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *